Millainen yritys Voimisto on?

On tullut aika raottaa ajatuksiamme siitä, miksi yrityksemme on olemassa ja mitä tavoittelemme.

 

 

Unelmamme – visio

Uskomme työmme vaikuttavan positiivisesti kohtaamiimme ihmisiin, heidän työskentelyyn ja sitä kautta koko yhteiskuntaan. Osaamisellamme autamme ihmisiä löytämään yhteyden toisiinsa ja se onkin kaikista tärkeintä, sillä vuorovaikutus on elämän eliksiiri ja hyvinvoinnin lähde. Suomi kehittyy jatkuvasti ja unelmoimme tilanteesta, jossa voimme kutsua Suomea vuorovaikutusyhteiskunnaksi.

 

Olemassaolon tarkoitus – missio

Vuonna 2015 halusimme ennen kaikkea luoda itsellemme unelmien työpaikan, jonka kautta voimme toteuttaa meille tärkeitä asioita. Vuosien aikana Voimiston merkitys ja vaikutus on syventynyt.

Tehtävämme on kehittää suomalaisten organisaatioiden viestintää. Joskus se tapahtuu kehittämällä organisaation viestintäkäytänteitä, toisinaan taas panostamme työntekijöiden ammatillisen ja työelämälähtöisen vuorovaikutusosaamisen kehittymiseen.

Tulevaisuudessa haluamme olla se taho, joka ihmisille tulee mieleen, kun vuorovaikutuksen ja viestinnän kehittämisen tarvetta ilmenee.

Asiantuntijuudellamme on vakaa paikka työelämän kehittäjänä, sillä niin monen asian onnistuminen on riippuvaista hyvästä viestinnästä. Toiminta-ajatuksemme on käyttää kertynyttä viestintäosaamistamme muiden hyödyksi ja avuksi.

 

Toimintaamme ohjaavat arvot

Sitoutuminen ja intohimo

Olemme oppineet arvokkaan reseptin menestyä: pitää laittaa itsensä täysillä likoon kaikkeen mitä tekee ja näyttää asiakkaille, että me välitämme siitä mitä me teemme. Rakastamme työtämme – sen pitää sekä näkyä että kuulua.

Kehitys ja kasvu

Tapaamme tehdä kuuluu oleellisesti haastaa itseämme. Emme ota vastaan vain itsestäänselviä ja helppoja projekteja. Nautimme haasteista ja etenkin niiden voittamisesta. Ennakolta vaikeiden projektien onnistunut maaliin vieminen on paras tunne, minkä voi töissä kokea, koska silloin tapahtuu kehitystä.

Haluamme aina tukea asiakkaidemme kehittymistä, mutta samalla itsemme kehittäminen on meille hyvin tärkeä asia. Lisäksi, ei viestinnän maailmassa oikeastaan ole edes aidosti mahdollisuutta nostaa jalkaa kaasulta.

Hyvinvointi ja ekologisuus

Työnteko on osa elämää, ei päinvastoin. Meille on tärkeää huomioida sekä oma fyysinen että psyykkinen terveys ja jaksaminen. Hyvinvointia rakentavat myös mielekkäät projektit ja me katsommekin aika tarkkaan kenen asiaa haluamme omalla osaamisellamme edistää. Arvopohjan on hyvä olla yhtenevä, jotta yhdessä tekeminen on maittavaa.

Ekologiset valinnat, kestävän kehityksen huomioiminen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavien projektien tekeminen ovat olleet osa Voimiston identiteettiä tietoisesti jo usean vuoden ajan. Tällä tiellä haluamme myös jatkaa.