Tutustu tiimiin

Voimiston projekteissa toimii suurisydämisiä alansa huippuasiantuntijoita isojenkin organisaatioiden viestinnän kehittämiseksi.

Olli Vainio
Vuorovaikutusasiantuntija

Innovatiivinen, uusien ja raikkaiden ajatuksien kehittäjä ja innostaja. Ollin kyvyt tulevat parhaiten esille valmennuksellisissa kohtaamisissa. Olli on tehnyt töitä valmennuksen, kouluttamisen ja opettamisen parissa tauotta vuodesta 2006. Jyväskylän yliopistossa puheviestinnän opinnoissa hankittu asiantuntemus viestinnän ja vuorovaikutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja kouluttamisesta on Ollin timanttisinta osaamista.

Intohimona Ollilla on myös jalkapallo ja lajista onkin tarttunut hänelle matkaan yksi loistava oppi: hän vie aina työnsä maaliin saakka.

Joona Koskela
Viestintäasiantuntija, suunnittelija

Tarkkasilmäinen, analyyttinen ja helposti innostuva viestinnän ja vuorovaikutuksen kehittäjä. Intohimoina jatkuva kehittyminen, oppiminen, spontaanius, avoimuus ja luovuus. Erityisesti Joonalla on kokemusta  strategisesta asiakaspalvelun ja digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä. Hän toimii valmentamisen ja strategisten toimintojen lisäksi projekteissamme Art Directorin roolissa.

Voimistotyön lisäksi Joona työskentelee monipuolisesti myös musiikin parissa.

Petra Alijärvi
Vuorovaikutusvalmentaja

Tilannetajun vahva aistija ja iloinen innostaja, joka saa kuulijat helposti oivaltamaan ja löytämään itsestään uusia vahvuuksia erityisesti vuorovaikutustaitojen saralla. Petran intohimo onkin luoda mahdollisuuksia oivaltamiselle, joka on usein ensiaskel henkilökohtaiselle kehittymiselle.

Petran valmennuksista ei puutu iloa, naurua ja heittäytymistä. Hän on valmentajana ja kouluttajana kuitenkin herkkä ja vahvuuksiin kuuluukin toisen piilossakin olevien voimavarojen vahvistaminen, oli kyse sitten ryhmä- tai yksilövalmennuksista. Petra nauttii vapaa-ajallaan kulttuurista ja erityisesti improvisaatioteatterista. Arkikin on usein improvisaatioteatteria kohtauksesta toiseen. Lisäksi musiikki ja luonto yhdessä ja erikseen ovat arjen voimavara.

Essi Salonen
Viestintäasiantuntija

Essi häkellyttää ja yllättää viikosta toiseen monipuolisella viestintäosaamisellaan. Jalkapalloa ja futsalia pelaava viestinnän maisteri taitaa kirjoittamisen sekä monipuolisen digitaalisen sisällöntuottamisen salat.

Essi on mielenkiintoinen yhdistelmä strategista näkemystä sekä konkreettista sisällöntuottamisen osaamista.

Muita tyyppejä

Ville Kautto
Koodivelho

Ville on Voimiston pitkäaikaisin yhteistyökumppani ja kiinteä osa verkkosivujen suunnittelun ja toteutuksen tiimiämme! Ville vastaa verkkosivuprojektiemme teknisestä toteutuksesta, sivustojen toimivuudesta ja ylläpidosta. Villen työn jälki saa yksinomaan viiden tähden palautetta!

Otto Vainio
Valo- ja videokuvaus

Otto hallitsee valo- ja videokuvauksen salat ja vangitsee kuviin kuvattavien ja ympäristön lisäksi myös aimo annoksen sitä maagista hetken taikaa. Otto on ollut matkassaamme Voimiston ensimmäisistä promokuvauksista lähtien!

Sinä?
Voisit olla tässä!

Kiinnostuitko Voimistosta ja haluaisitko mukaan tiimiimme? Voit lähettää meille avoimen hakemuksen ja CV:si! Kerro ainakin kuka olet, mitä teet ja visiosi yhteisestä tulevaisuudestamme

Olisko aika aloittaa?

Mitä aikaisemmin sen parempi! Hyppäämme mielellämme mukaan jo heti suunnitteluvaiheessa! Pääset hyödyntämään asiantuntemustamme ja tiimimme mittavaa kokemusta projektien organisoimisesta, onnistuneeseen toteutukseen ja raportointiin!

Ota yhteyttä