info@voimisto.fi

Asiakascase: Karhu Helsinki

Karhun kokoista vuorovaikutusvalmennusta

 

Olemme iloksemme päässeet valmentamaan kokonaisvaltaisen ja erittäin osaavan digitoimisto Karhu Helsingin motivoitunutta henkilöstöä. Valmennuksien teemat ovat käsitelleet työyhteisön viestintää ja vuorovaikutusta yleisesti sekä erityisesti teknologiavälitteisen viestinnän ilmiötä.

Työyhteisön vuorovaikutusta käsittelevässä valmennuksessa pureuduimme mm. yksilön viestijäkuvaan, laadukkaan tiimivuorovaikutuksen avaintekijöihin, työhön sitoutumisen vahvistamiseen sekä sosiaalisen tuen eri muotoihin.

Etätyöskentelyn valmennuksessa puolestaan pureuduimme pohtimaan Karhu Helsingin henkilöstön kanssa heidän erilaisia viestintätapoja ja -käytänteitä. Vaikka enimmäkseen asiat olivat ihan kunnossa, niin viilattavaakin keksittiin.

“Parasta on ollut, että Voimisto on kaivanut esiin meidän tarpeemme ja muotoillut siihen ratkaisun. Useampi työntekijä on tuonut esiin, miten tarpeellinen ja hyvin toteutettu koulutus oli.”

Joonas Hirn, Karhu Helsinki

Hyviä tuloksia kohdennetulla toteutuksella

 

Kysyimme Karhu Helsingin toimitusjohtaja Joonas Hirniltä kokemuksia yhteistyöstämme.

”Vuonna 2019 Voimisto laittoi meidät Ollin johdolla kehittymään vuorovaikutustaidoissa. Vuoden 2021 keväällä muutos etätyöskentelyyn oli meille teknologian puolesta helppoa, mutta etänä viestimisen taidoissa oli opittavaa. Pohdimme, miten kohdata toisemme teknologian välityksellä ja kuinka saada viesti välittymään ruudun yli. Olli oli mahtava herättelijä”, kertoo Karhu Helsingin toimitusjohtaja Joonas Hirn.  

 

“Tuntuu, kuin olisivat osa meitä” 

Karhu Helsingille järjestetyt koulutukset ovat olleet toimitusjohtajamme Olli Vainion käsialaa. Koulutukset ovat käsitelleet viestintää ja vuorovaikutusta monipuolisesti ja asiakkaalle räätälöidyllä tavalla. Tätä kehuu myös Hirn: 

“Parasta on ollut, että Voimisto on kaivanut esiin meidän tarpeemme ja muotoillut siihen ratkaisun. Voimiston kanssa on ollut helppoa työskennellä ja he ovat päässeet hyvin kärryille tarpeistamme ja tavoistamme työskennellä. Onkin jäänyt tunne, kuin he olisivat osa meidän yhteisöämme ja olleet kehittämässä meitä sisältä päin”. 

Koulutukseen osallistuneilta kerätty palaute on ollut todella positiivista ja koulutuksen opit ovat jääneet hyvin mieleen ja käyttöön:

“Useampi työntekijä on tuonut esiin, miten tarpeellinen ja hyvin toteutettu koulutus oli. Koulutusten hyötyihin, havaintoihin ja oppeihin on palattu myös jälkikäteen”, kertoo Hirn. 

Karhu Helsingin kanssa tehty yhteistyö on ollut todella antoisaa ja mukavaa kaikin puolin. 

“Voin erittäin lämpimästi suositella Voimistoa. Todellakin tekee sen, mitä lupaa. Vuorovaikutuksen ammattilainen”, Hirn tiivistää.