info@voimisto.fi
Accountor Eduhouse Oy

Asiakaskokemus: Accountor Eduhouse Oy

Voimiston kouluttajat ovat vetäneet Accountor Eduhousen asiakkaille koulutuksia ja valmennuksia lukuisista eri aiheista, jo vuodesta 2016.

Voimiston pitkäkestoisin asiakkuus

 

Olemme tehneet monipuolista yhteistyötä Eduhousen verkostossa vuodesta 2016 alkaen. Eduhouse tarjoaa muun muassa kouluttajavälitystä eri oppilaitoksille ja järjestää online-seminaareja. Eduhousen kautta olemme päässeet vastaamaan hyvin moninaisiin tarpeisiin erilaisilla koulutuksilla ja päässeet välittämään laajaa ymmärrystämme viestinnästä ja vuorovaikutuksesta eteenpäin eri tahoille. Eduhouse on meille merkittävä yhteistyökumppani, jonka kanssa yhteistyötä on tehty useita vuosia, eikä loppua näy.

Monipuolisia koulutuksia 

Eduhousen kautta olemme kouluttaneet jo tuhansia henkilöitä lukuisissa erilaisissa koulutuksissa. Monet Eduhousen kumppaniorganisaatiot ovat hyödyntäneet monipuolisesti Voimiston osaamista, ja olemmekin kouluttaneet muun muassa Liiketalousopisto Perhossa, Helsinki Business Collegessa, Taitotalolla, Saranen Consultingilla sekä Careerialla. 

Nykyään koulutusten pääpaino on työelämän vuorovaikutuksessa sekä eri alojen asiantuntijoiden viestintätaitojen kehittämisessä. Myös muun muassa sosiaalisen median hyödyntäminen yrityksen viestinnässä ja markkinoinnissa, tuloksellisen tiimityön kehittäminen, myyntivuorovaikutus sekä asiakaspalvelu ovat olleet koulutusten aiheina.  Koulutusten kesto on vaihdellut yhdestä tunnista vuoden mittaisiin koulutusprojekteihin. 

Koulutusten lisäksi olemme toteuttaneet useita online-seminaareja livelähetyksinä, joissa aiheena on ollut markkinointi sosiaalisessa mediassa. Lisäksi olemme pitäneet samasta aiheesta Eduhousen luokkakoulutuksia.

”Voimistoa käytän kriittisen tärkeissä asiakkuuksissa. Voimisto on äärimmäisen tärkeä yhteistyökumppani minulle, koska tiedän, että sieltä tulee takuuvarmaa.” 

Anna-Mari Heimonen

Paljon tyytyväisiä koulutettuja

 

Kaikista Eduhousen kautta toteutetuista koulutuksista kerätään palaute, joka on ollut äärimmäisen positiivista. Vuosian aikana koulutuksiin osallistuneet Yli tuhat vastaajaa ovat arvioineet koulutuksiamme toistuvasti huippuarvosanoin. Koulutuksista on kerätty monipuolista palautetta eri osa-alueista arviointiasteikolla 1-5. Voimme ylpeästi kertoa näiden pitkän aikavälin palautteiden keskiarvon asettuvan neljän ja viiden välin.